2011. március 10., csütörtök

Verseny

Elhatároztuk páran a cégnél, hogy versenyezni fogunk egymással. A verseny tárgya ezúttal nem valamilyen programozási feladat: nem mesterséges intelligencia, nem algoritmus.
Úgy döntöttünk, hogy paradicsomot fogunk nevelni az épület melletti kertecskében és majd egy független zsűri bírálja, hogy kinek legjobb a termése (íz, forma, méret, szaporaság szerint).
Nagy a lelkesedésünk, mert végre olyan dolgot termelhetünk a cégnél, ami látható, megfogható, ízlelhető, tehát nem egy virtuális, értelmetlen baromság. Ez fontos, hisz a programozói munkát sokat nem tudják ésszel felfogni (azt hiszik, hogy számítógépeket rakunk össze és windows-t telepítünk rá).
Egyelőre nem szögeztük le a szabályokat, de annyiban megegyeztünk (viccesen), hogy nem vizelünk egymás növényeire.
Természetesen én otthon is fogok kertészkedni és nem csak paradicsomot termelek. Tavaly is ez a tevékenység mentett meg az őrülettől :).

3 megjegyzés:

Pijee írta...

Indulok bíráskodni:P
Vállalom az "ítéltetést" is...

Csak azt áruld el még nekem, hogy mi az a "böbös"?

Pijee

Intuitív írta...

Még ne indulj, mert túl hamar ideérsz :))

De amúgy jöhetsz, csak hozzál szalonnát és hagymát :P

A böböst megtalálod itt:
http://mek.niif.hu/02100/02115/html/2-801.html

Líbuc Nagy Katalin írta...

Ha írsz az e-mail-emre, elküldöm Neked az Anasztázia c. könyvet, amiben leírja, hogyan kell növényeket úgy ültetni és nevelni, hogy azokat az anyagokat tartalmazza, amire Neked épp szükséged van. Ha mással esetleg nem is, de ezzel mindenképpen nyerő lennél! :)