2010. április 19., hétfő

Nagyképűség

Miért is zavartak mindig a nagyképű emberek? Hát mert azt képzelik magukról, hogy fölöttem állnak, holott fölöttem nem állhat senki...
Talán tényleg igaz a mondás miszerint azt utáljuk másban, ami bennünk is megvan?

8 megjegyzés:

Laksmi írta...

A mondás igaz! De nem lehetséges hogy a te utálatod, irígységből fakad?

Intuitív írta...

ezt már vizsgáltam, de szerintem nem irigység. Ha mégis irigység lenne, akkor remekül be tudnom csapni magam :). De igyekszem őszinte lenni magamhoz ;)

Névtelen írta...

A "fölöttem állnak" kifejezés csak a fogyasztói társadalomban létezik. Van ahol egyenlőek az emberek. Na ezt a helyet keresem magam is.

becky írta...

ha zavarnak a nagyképű emberek, az csakis azt jelentheti, hogy te is nagyképű vagy :). figyelj oda, főleg azokra az emberekre, akiknek bajuk van veled.

Intuitív írta...

igen, erre gondoltam én is, de akkor elég ellentmondásos vagyok, mert néha ki nem állhatom magam :)

Névtelen írta...

:) Neha mindenki tudna hanyni onmagatol... Szerintem...

Intuitív írta...

természetesen :)

Névtelen írta...

Figyelj aki osszeszedet es jol koncentral a legzesere es eli az eletett a sajat kis eletett,anak nincsenek nagykepu emberek,annak csak emberek vannak,..minden ember egyedi es nincs 2 belole teljesen egyforma...es ha valaki arogansan es maskep viselkedik azt megnezi es racsodalkozik es nem tesz semit tovabb ballag szereny kis eletet tovabb elni hiszen meg annyi csodalatos dolog van amit fel kell fedezni es meg kell elni :D eistein